fredag 19. juni 2009

Se bilder fra jubileumskonserten på Rockefeller


Regnskogfondet fyller 20 år! Og feiret det i går på Rockefeller med gode artister, spennende gjester og et herlig publikum. Fotograf: Espen Wæhle.


Hovedøen Social Club startet og avsluttet konserten med deres dansbare salsaversjoner av norske klassikere.

Davi Kopenawa Yanomami hilste til Sofieprisvinner Marina Silva og Regnskogfondets daglige leder Lars Løvold og takket for samarbeidet med å kjempe for yanomamienes sak i Brasil.

- I think I'm the only artist in the world talking in English and singing in Norwegian? sa Odd Nordstoga til publikum i går. Han kunne også presentere en premiere for anledningen: Bugge Wesseltoft kom opp på scenen og akkompagnerte på piano på siste låta.

Susanne Sundfør hadde reist fra Vestlandet for å spille. Hun har vært engasjert i regnskogssaken lenge, og spilte en spesialkomponert låt til Regnskogfondet for anledningen.

Petter Nome var kveldens vert og intervjuer her Lars Løvold, ikledd hovedpryden fra Kongo-gjestene.

Dansegruppen Frikar sto for kveldens energiutblåsning med prosjektet "The Snuff Grinders" som blander halling med capoeira og breakdance.Torsdag morgen stilte prosjektrådgiver for Amazonas, Torkjell Leira, i dress på NRK-nyhetene og snakket om regnskog og klima. Samme kveld firte han seg ned fra taket som en del av danseshowet til Frikar.

Adolphine Muley fra DR Kongo holdt appell og overrakte Løvold en hodepynt hjemmefra.

Ingrid Olava ga publikum en eksklusiv opplevelse: En versjon av hennes Jokke-cover "Her kommer vintern" som hun ellers aldri spiller live.

Bugge Wesseltoft vakte stor begeistring i går, både blant norske regnskogsentusiaster og våre utenlandske samarbeidspartnere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar