mandag 23. mars 2009

Mandag ettermiddag

Maria Teresa Quispe fra Wataniba i Venezuela. De arbeider blant annet med rettigheter, utdanning og helsestell for yanomamiene og er en av Regnskogfondets nyeste partnere.

Slik ser taket i malocaen, møtelokalet ut. Det er høyt under taket, ingen vegger, og bygget slik at temperaturen blir lavest mulig her i tropevarmen. Og det fungerer!
Federico Salazar Sanchez og Aniceto Ayala fra CIDOB som er den nasjonale sammenslutningen for lavlandsindianere i Bolivia.

Adriana Ramos gir tilbake telefonen etter å ha gjort et telefonintervju med Ny Tid. Adriana arbeider med policy for ISA (Insituto Socioambiental) som er en av de største miljø- og rettighetsorganisasjonene i Brasil.

Rubens Gomes fløy inn fra Manaus, Brasil i går. Han er kjent i Brasil blant annet for Oficina Escola de Lutheria da Amazônia (Amazonia String Instrument School Workshop) som lærer ungdom fra fattige kår å lage musikkinstrumenter.

Med så mange deltakere fra forskjellige land er det viktig å kunne snakke samme språk - eller ihvertfall å kunne forstå de ulike språkene. Bakerst i malocaen sitter Rosangela og Darva som oversitter fra portugisisk til spansk og tilbake igjen.

3 kommentarer:

 1. Bloggen er veldig bra!! Så spennende å kunne følge dere dag for dag, med fine bilder og fakta. Men det gjør meg selvfølgelig mye mer misunnelig, skulle så gjerne vært der også! Ser fram til små intervju/videoer fra partnere under møtet.

  Ps – jeg fant en blåveis i går, på den eneste snøfrie flekken i hele marka!

  Masse hilsner til alle fra Siri

  SvarSlett
 2. alle ser så avslappet ut at det ikke virker som om det er møte....
  =)
  Adriana Ramos bilde er den beste hahaha

  SvarSlett
 3. Dette er så bra!

  Ha det gøy og interessant - og fortsett med de gode oppdateringene! :)

  as

  SvarSlett